Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Φυσικό Αέριο

Η DSK αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός έργου από την αρχή έως το τέλος περιλαμβάνοντας τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες,την υποβολή αίτησης φυσικού αερίου, την μελέτη εγκατάστασης και την εγγυημένη λειτουργία αυτής.

Αναλαμβάνουμε Αίτηση – Έγκριση - Συμβόλαιο – Τεχνοοικονομική Προσφορά για την εσωτερική εγκατάσταση με όλο το εξοπλισμό θέρμανσης και συστήματα ασφάλειας και παράδοση σε πλήρη λειτουργία.

Σε περιοχές που υπάρχει δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, ως καύσιμο πρέπει να επιλέγεται το φυσικό αέριο. Είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον, καθαρότερο για τον χρήστη, φθηνότερο ως προς το κόστος λειτουργίας, τόσο στη θέρμανση, όσο κυρίως στην παραγωγή ζεστού νερού. Έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το πετρέλαιο.

Λόγω της ευκολίας καύσης του φυσικού αερίου, η τεχνολογία της συμπύκνωσης εφαρμόζεται με προσιτό κόστος. Αυτό σημαίνει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου.

Επίσης οι μικρές διαστάσεις των λεβήτων αερίου δεν απαιτούν ιδιαίτερο χώρο λεβητοστασίου, που σημαίνει εξοικονόμηση χώρου.